Skip to main content

Απάντηση Αμβρόσιου: Τόλμησα να αντιταχθώ σε ανώμαλες συζυγικές σχέσεις

Στη νέα ανάρτησή του στο προσωπικό του blog, ο Αμβρόσιος κάνει λόγο για παραποίηση και διαστρέβλωση των θέσεών του από τα ΜΜΕ.

Με ένα νέο κείμενο με τίτλο «Σόδομα και Γόμορρα» και αφοερωμένο στους «Μοντέρνους» όπως αποκαλεί, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, απαντά σε όλους όσοι αντέδρασαν στη θέση του κατά των ομοφυλόφιλων και των βουλευτών που υποστηρίζουν το σύμφωνο συμβίωσης.

Στη νέα ανάρτησή του στο προσωπικό του blog, ο Αμβρόσιος κάνει λόγο για παραποίηση και διαστρέβλωση των θέσεών του από τα ΜΜΕ και παραθέτει κείμενα από την Αγία Γραφή.

Συγκεκριμένα ο μητροπολίτης Καλαβρύτων γράφει στο blog του: «Τολμήσαμε να αντιταχθούμε στο αισχρό νομοσχέδιο για την νομιμοποίηση της ανωμάλου συζυγικής σχέσεως! Καί χάλασε ο κόσμος! Τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν με τις θέσεις μας! Ασχολήθηκαν με πάθος, με κακία, με μίσος! Καί όχι μόνον ασχολήθηκαν, αλλά παραποίησαν και διέστρεψαν τις θέσεις μας! Γιά όσους έχουν αγαθή διάθεση και συγχρόνως καλή προαίρεση σήμερα θα τους παρουσιάσουμε τους λόγους της Αγίας Γραφής, της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης [...]».

Δείτε αναλυτικά την απάντησή του εδώ