Skip to main content

Απάντηση Καλαφάτη σε ΣΥΡΙΖΑ: Στόχος σας ένας νέος εθνικός διχασμός

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως η αξιωματική αντιπολίτευση καταδίκασε και καταδικάζει τη βία είτε από ακροδεξιούς είτε από ακροαριστερούς.

Για επιδίωξη ενός νέου εθνικού διχασμού κατηγορεί το κυβερνών κόμμα ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, απαντώντας σε σχετικές δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη και στη νέα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

«Η Νέα Δημοκρατία καταδίκασε και καταδικάζει πάντα τη βία, είτε ακροδεξιοί είναι οι δράστες, είτε ακροαριστεροί» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο επικεφαλής των «Εντάξει» προσθέτωντας πως αυτό γίνεται «σε αντίθεση με τους υποκριτές που προσποιούνται επιλεκτική ευαισθησία και ταυτόχρονα καλύπτουν ομάδες ταραχοποιών που επιτίθενται ακόμη και στη Δικαιοσύνη» αναφερόμενος στη χθεσινή επίθεση του Ρουβίκωνα στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

«Τα ψευτοδιλήμματα που κατασκευάζει ο κ. Βερναρδάκης να τα κρατήσει για τον εαυτό του, τον αρχηγό και το κόμμα του» συνεχίζει ο κ. Καλαφάτης και προσθέτει: «Επιβεβαιώνει, άλλωστε, με τον πιο κυνικό τρόπο, ότι στόχος τους είναι ένας νέος εθνικός διχασμός».

«Δεν θα τα καταφέρουν, όμως. Γιατί οι Έλληνες τους είδαμε, τους μάθαμε, τους ξέρουμε» καταλήγει η ανακοίνωση.