Skip to main content

Απάντηση της ΝΔ στην κριτική Τσίπρα για την αναδοχή

Η Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως επιλέγει την οξύτητα και την πόλωση ακόμη και για ένα τόσο ευαίσθητο κοινωνικό θέμα.

Βολές κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, μετά την κριτική του Αλέξη Τσίπρα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αναδοχή και υιοθεσία στη Βουλή.

«Το ποιος είναι φιλελεύθερος και προοδευτικός και ποιος ιδεοληπτικός και λαϊκιστής το έχουν πια καταλάβει πολύ καλά οι πολίτες και θα φανεί σύντομα στις κάλπες» αναφέρει η αξιωματική αναπολίτευση σε ανακοίνωσή της.
 
Όσον αφορά το ν/σ που ψηφίζεται σήμερα, η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για υπεύθυνη τοποθέτηση «με γνώμονα πρωτίστως τo συμφέρoν των παιδιών και τη σημερινή πραγματικότητα της ελληνικής κοινωνίας από την οποία έχει πάρει διαζύγιο ο κ. Τσίπρας».
 
«Το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας επιλέγει την οξύτητα και την πόλωση ακόμη και για ένα τόσο ευαίσθητο κοινωνικό θέμα για το οποίο η Νέα Δημοκρατία δεν έθεσε καν ζήτημα κομματικής πειθαρχίας, απλά αποδεικνύει τον πανικό της απερχόμενης Κυβέρνησής του» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.