Skip to main content

Απάντηση της Θύρας 4 στην Αυτόνομη: Έχουν λόγο ύπαρξης τον σύλλογό μας

«Η οπαδική αλληλεγγύη χρειάζεται παντελόνια και όχι λεζάντα και αστυνομοφιλίες», υπογραμμίζει η ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων του ΠΑΟΚ

Την δική τους απάντηση στους οπαδούς του Ηρακλή έδωσαν οι αντίστοιχοι του ΠΑΟΚ αναφορικά με τα όσα έγιναν χθες στο Καυτανζόγλειο για το ντέρμπι των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της «Θύρας 4» αναφέρει:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να μάθουν όλοι τι συμβαίνει στην οπαδική Θεσσαλονίκη. Οπαδοί που βαυκαλιζονται τις οργανωμένες μετακινήσεις, οπαδοί που διατρανούν το οπαδικό πνεύμα αλληλεγγύης σηκώνοντας πανιά διαμαρτυρίας και φιλοξενώντας μόνο οπαδούς αθηναϊκών ομάδων, οπαδοί που "αντιτίθενται" στην αστυνομία. ..αρνήθηκαν εξασφαλισμένα εισιτήρια για τον ημιτελικό κυπέλλου βόλεϋ, σκηνοθέτησαν ληστείες εισιτηρίων on line ανεβασμένες, γνωρίζοντας ότι 200 μέτρα παραπέρα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν έτοιμοι να μπούνε στο καυτατζόγλειο στάδιο, με σκοπό την δημοσιοποίηση της πράξης τους και φυσικά την γνώση της αστυνομίας και αποτροπή της εισόδου.

Φυσικά δεν χρειαζόταν να μάθουμε χτες τι αντιπροσωπεύουν οι συγκεκριμένοι, οι οποίοι έχουν ως λόγο ύπαρξης τον σύλλογο μας, απλά καταγράφηκε στην ιστορία πως η οπαδική αλληλεγγύη χρειάζεται παντελόνια και όχι λεζάντα και αστυνομοφιλίες.

Η ενασχόληση μας τελειώνει εδώ με τους συγκεκριμένους, δεν θα πάρουν μεγαλύτερη αξία από μια Κυριακή που αναγκαστικά παίρνουν παίζοντας με τον Μεγάλο ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του».