Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018
x

ΑΠΕΧΕΙ ΤΟ ΕΕΘ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΟΑΣΘ

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης δεν θα μετάσχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση ή ομιλία κυβερνητικού παράγοντα μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα

Την αποχή του από τις εκδηλώσεις της κυβέρνησης στη Θεσσαλονίκη, ως ένδειξη διαμαρτυρίας «για την κατάντια που βιώνει η πόλη λόγω του ΟΑΣΘ», ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης.
 
«Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης δεν θα μετάσχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση ή ομιλία κυβερνητικού παράγοντα μέχρις ότου επιλυθεί το ζήτημα του ΟΑΣΘ. Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε γιατί η Κυβέρνηση δεν θέλησε ή δεν κατάφερε να προστατεύσει τους πολίτες της Θεσσαλονίκης και να προχωρήσει σε ενέργειες που θα διασφάλιζαν την κανονικότητα στην πόλη. Αισθάνομαι ότι, μπροστά στην απόλυτη απαξίωση που βιώνουν οι πολίτες και μπροστά της εικόνας μίας παγωμένης αγοράς, λόγω αδυναμίας των καταναλωτών να μετακινηθούν, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να ακούσω είναι ποιες προσπάθειες έκανε η Κυβέρνηση για να αναπτύξει τις οικονομικές μας σχέσεις με την Κίνα ή πόσο σίγουρος αισθάνεται ο κ. Τσίπρας για την έξοδο μας από τα Μνημόνια», τόνισε ο κ. Ζορπίδης.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ