Skip to main content

Από σήμερα το Bazaar της LΞLΞ Clothing στο Μπενσουσάν Χαν

Ένας χώρος με έντονο άρωμα και γοητεία από το παρελθόν θα αναδειχθεί από τα ρούχα LΞLΞ Clothing, τα οποία διαδραματίζουν τη δική τους ιστορία στη μόδα

Η εταιρεία ρούχων LΞLΞ Clothing διοργανώνει Bazaar με σκοπό την γνωριμία της με το κοινό της Θεσσαλονίκης. Για τον λόγο αυτό το Βazaar ενδυμάτων θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε έναν ιστορικό χώρο, το Μπενσουσάν Χαν. Ένας χώρος με έντονο άρωμα και γοητεία από το παρελθόν θα αναδειχθεί από τα ρούχα LΞLΞ Clothing, τα οποία διαδραματίζουν τη δική τους ιστορία στο χώρο της μόδας.  

Η LΞLΞ Clothing δημιουργήθηκε σε ένα ορεινό χωριό όπου όταν οι γιαγιάδες βλέπανε ένα φόρεμα που θαύμαζαν, αναφωνούσαν «Λέλε». Εμπνευσμένοι από τη γιαγιά Όλγα, τη γιαγιά μας, η οποία ξεκίνησε τη «LΞLΞ» με μια απλή ραπτομηχανή, προσπαθούμε να δημιουργούμε σχέδια μοναδικά και πρωτότυπα.

Σχεδιασμένα από πρωτοπόρους σύγχρονους σχεδιαστές, τα σχέδια της LΞLΞ, ακόμα και σήμερα επιβλέπονται στην τελική τους μορφή από τη γιαγιά Όλγα, η οποία μπορεί να μην αντιλαμβάνεται εξολοκλήρου τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, ωστόσο αγαπάει να προσθέτει τις τελευταίες προσωπικές «πινελιές» της σε κάθε σχέδιο. Κατά τη διάρκεια του Bazaar θα υπάρχει δωρεάν Catering από την εταιρεία εστίασης «Παραδοσιακό». Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν σε ένα ιδιαίτερο σκηνικό και να κερδίσουν δώρα της LΞLΞ ή επιπλέον εκπτώσεις.