Skip to main content

Από τις 10 το πρωί η ημερίδα της Greenagenda για την Κυκλική Οικονομία

Οργανώνεται από τη Greenagenda.gr και τη Συμεών Τσομώκος ΑΕ - Η ημερίδα θα μεταδοθεί με live streaming από την Greenagenda.gr και τη Voria.gr

Από τις 10 σήμερα το πρωί ξεκινάει στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης ημερίδα με θέμα «Κυκλική Οικονομία: Δημιουργώντας αξία».

Την ημερίδα οργανώνουν η Greenagenda.gr και η Συμεών Τσομώκος ΑΕ, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα από τις εισηγήσεις αναμένεται να αναδειχθούν οι αρχές της κυκλικής οικονομίας, που βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων της αναπτυξιακής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και καλές πρακτικές επιχειρήσεων στον συγκεκριμένο τομέα.

Ανάμεσα στους εισηγητές της ημερίδας συμπεριλαμβάνονται στελέχη από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, και ο επικεφαλής της Διοικητικής Μονάδας Πολιτικής Συνοχής και Εκτίμησης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Κομισιόν κ. Γιώργος Κρεμλής.

Επίσης θα συμμετέχουν επιχειρηματίες και τεχνοκράτες (ανάμεσά τους εκπρόσωποι των ομίλων και επιχειρήσεων ΒΙΟΧΑΛΚΟ, LafargeHolcim, Alumil, Isomat, Κουιμτζή, Biosolids, ΟΛΘ, ΕΥΑΘ, Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, ΕΤΒΑ, Gaia Επιχειρείν, Ernst & Young), καθώς και ακαδημαϊκοί.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί με live streaming από την Greenagenda.gr και τη Voria.gr.