Skip to main content

Από τις 21 Νοεμβρίου η έκθεση «Polis» στη ΔΕΘ

Στη διάρκεια της 9ης Polis θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με θέμα «Δημιουργικές Πόλεις-Συνδυάζοντας την Καινοτομία με τη Βιώσιμη Ανάπτυξη».

Από τις 21 έως τις 24 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης η 9η Διεθνής Έκθεση Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημοσίου-Κοινωνικού Τομέα & Ιδιωτικών Επιχειρήσεων, «Polis», παράλληλα με την 29η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia».

Η «Polis» αποτελεί σημείο αναφοράς για τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης Α' & Β' βαθμού, τους φορείς κεντρικής κυβέρνησης, τις ιδιωτικές επιχειρήσεις αλλά και για τους ίδιους τους πολίτες.

Στην έκθεση παρέχεται η δυνατότητα παρουσίασης όλων των εξελίξεων στους τομείς που συμβάλουν στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πολίτες και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Η OTS AE υποστηρίζοντας την προσπάθεια ανάδειξης όλων των καλών πρακτικών που θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για όλους μας και θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη καινοτόμων, δημιουργικών, πράσινων πόλεων, συνδιοργανώνει με τη ΔΕΘ-HELEXPO συνέδριο με θέμα «Δημιουργικές Πόλεις – Συνδυάζοντας την Καινοτομία με τη Βιώσιμη Ανάπτυξη».

Το συνέδριο θα ξεκινήσει την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013 και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013. Καθ' όλη τη διάρκεια θα δοθεί βαρύτητα στους τομείς των Περιβαλλοντικών Πολιτικών, των ΤΠΕ, της Ενέργειας, των Χρηματοδοτήσεων, της Νεανικής Επιχειρηματικότητας, και θα παρουσιαστούν προτάσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Η σειρά εκδηλώσεων απευθύνεται σε όλους τους φορείς του ελληνικού δημοσίου όπως επίσης και τους εξωτερικούς συνεργάτες τους.