Skip to main content

Από τον Οκτώβριο η έκθεση Furnidec Business στην Αττική

Το μεγάλο «ραντεβού» του επίπλου, του design και της διακόσμησης, η έκθεση Furnidec Business, πραγματοποιείται από τη ΔΕΘ-Helexpo από τις 4-6 Οκτωβρίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi.
Το μεγάλο «ραντεβού» του επίπλου, του design και της διακόσμησης, η έκθεση Furnidec Business, πραγματοποιείται από τη ΔΕΘ-Helexpo από τις 4-6 Οκτωβρίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi, στην Αττική.
 
Η Furnidec Business αξιοποιεί την μεγάλη εμπειρία και παρακαταθήκη της έκθεσης Furnidec, η οποία αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά κλαδικά εκθεσιακά γεγονότα του εθνικού εκθεσιακού φορέα με ιστορία 36 ετών.
 
Οι σημαντικότερες επιχειρήσεις του κλάδου του επίπλου θα είναι στη Furnidec Business, εκθέτοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
 
Οι βασικές κατηγορίες της Furnidec Business είναι δύο, το οικιακό και το επαγγελματικό έπιπλο, ενώ ταυτόχρονα θα παρουσιαστούν και ολοκληρωμένες προτάσεις, που σχετίζονται με το σύγχρονο design και την εσωτερική διακόσμηση. Το φάσμα των επισκεπτών περιλαμβάνει επαγγελματίες, που προέρχονται από διαφορετικούς χώρους, όπως εμπορία προϊόντων επίπλου και διακόσμησης αλλά και αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές και ξενοδόχους.
 
Σημείο αναφοράς στη φετινή Furnidec Business συνιστά η παρουσίαση της ειδικής ενότητας DPOINT project hotel. Το DPOINT project hotel είναι μία παράλληλη εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης και επιδιώκει να αποτελέσει σημείο έμπνευσης για τον κλάδο κατασκευής και ανακαίνισης ξενοδοχείων. Στόχος του είναι η ανάδειξη ολοκληρωμένων λύσεων μέσα από το σχεδιασμό και την κατασκευή δωματίων ξενοδοχείου, που θα αναλάβει μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών από το χώρο της αρχιτεκτονικής και του βιομηχανικού σχεδιασμού.