Skip to main content

Αποχωρεί από τον Άρη και συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Βασιλόπουλος

Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ έχει λαμβάνειν πολλές δόσεις συμβολαίου από τον «Αυτοκράτορα» και επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην «Ένωση»

Στην ΑΕΚ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αποχωρώντας άμεσα από τον Άρη καθώς έχει λαμβάνειν πολλές δόσεις συμβολαίου από τους «κιτρινόμαυρους».

Σύμφωνα με το «Sport24», το παιχνίδι με τη Βόννη ήταν το τελευταίο του Βασιλόπουλου με τη φανέλα του Άρη, αφού ο διεθνής φόργουορντ θα λύσει άμεσα το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις του παίκτη με την ΑΕΚ, για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα.

Η «Ένωση» έχει προσεγγίσει τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, με τις επαφές να είναι στο τελικό τους στάδιο.

Μάλιστα, ο μοναδικός της αντίπαλος είναι ο χρόνος αφού βάσει κανονισμών του ΕΣΑΚΕ, οι ομάδες της Stoiximan.gr Basket League έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν γηγενή παίκτη μέχρι μία μέρα πριν από το τελευταίο παιχνίδι του α’ γύρου -προκειμένου αυτός να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον β’ γύρο.

Ήτοι, μέχρι το βράδυ της Παρασκευής ο παίκτης πρέπει να έχει αποδεσμευτεί από τον Άρη και να υπογράψει το συμβόλαιο που του προσφέρει η ΑΕΚ, προκειμένου να μπορεί να αγωνιστεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.