Skip to main content

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Η ηλεκτροδότηση στην περιοχή που υπήρχε διακοπή έχει επανέλθει, καθώς δόθηκε παροχή από άλλους υποσταθμούς, όπως ενημέρωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης όπου υπήρχε διακοπή εξαιτίας του βραχυκυκλώματος σε υποσταθμό της ΔΕΗστη συμβολή των οδών Ερμού και Καρόλου Ντηλ. 

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της πόλης δόθηκε ρεύμα από άλλους υποσταθμούς ωστόσο αναμένεται τα τεχνικά συνεργεία να ολοκληρώσουν τις εργασίες και για την επιδιόρθωση της βλάβης στον συγκεκριμένο υποσταθμό.

Το μόνο κτήριο που εξακολουθεί να μην έχει ρεύμα, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ είναι αυτό του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, όπου θα δοθεί παροχή το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς σε αυτό η ηλεκτροδότηση γινόταν από άλλο υποσταθμό.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής η περιοχή πλησίον του υποσταθμού στην Ερμού με Καρόλου Ντηλ έμεινε χωρίς ρείμα, ύστερα από βραχυκύκλωμα στον υποσταθμό.

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής έσπευσε στο σημείο καθώς αρχικά έγινε λόγος για φωτιά, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε αργότερα η βλάβη εντοπίστηκε στον υποσταθμό της ΔΕΗ και έτσι τα πυροσβεστικά αποχώρησαν.