Skip to main content

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Ε.Ο Αθηνών- Λαμίας

Αποκαταστάθηκε, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, η κυκλοφορία στο ρεύμα της εθνικής οδού Λαμίας - Αθηνών προς Αθήνα, που είχε διακοπεί από τις 12 τα μεσάνυχτα, λόγω ανατροπής βυτιοφόρου.
Αποκαταστάθηκε, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, η κυκλοφορία στο ρεύμα της Εθνικής Οδού Λαμίας - Αθηνών προς Αθήνα, που είχε διακοπεί από τις 12 τα μεσάνυχτα, λόγω ανατροπής βυτιοφόρου στο 128ο χλμ., στο ύψος των διοδίων της Τραγάνας. Όμως, το ρεύμα προς τη Λαμία παραμένει κλειστό.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το βυτιοφόρο, που μετέφερε εύφλεκτο υλικό, υπό άγνωστες συνθήκες, προσέκρουσε στο στηθαίο, ανετράπη και εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην καμπίνα του οδηγού.

Ο Σέρβος οδηγός μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Λαμίας τραυματισμένος στα πλευρά.

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής από όλη τη Στερεά Ελλάδα βρέθηκαν στο σημείο και έσβησαν τις φλόγες στην καμπίνα του φορτηγού, ώστε να εμποδίσουν την επέκταση της φωτιάς και έριξαν τόνους νερό με ειδικό αφρό στο γεμάτο βυτιοφόρο.

Τα ξημερώματα, συνεργείο ξεκίνησε μετάγγιση του εύφλεκτου υλικού σε άλλο φορτηγό και ακολούθως έφτασε γερανός για να το απομακρύνει.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι άρχισε επισκευή του οδοστρώματος, που είχε πάθει αρκετά μεγάλες ζημιές και μετά την αποκατάστασή του θα δοθεί στην κυκλοφορία.