Skip to main content

Απομακρύνεται η παραμονή για Ηρακλή, ήττα 1-0 από τον Πλατανιά (video)

Οι κυανόλευκοι συμπλήρωσαν εννέα παιχνίδια χωρίς να γευτούν τη χαρά της νίκης και παραμένουν καθηλωμένοι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας

Τη νίκη με 1-0 κατέκτησε ο Πλατανιάς εναντίον του Ηρακλή στα Χανιά για την 25η αγωνιστική της Super League.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης Ηρακλής και Πλατανιάς προσέξαν κατά κύριο λόγο τα μετόπισθεν με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν ιδιαίτερες ευκαιρίες.

Στο 17΄ο Αγγελόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Πλατανιά αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν απείλησε τον Σωτηρίου που μπλόκαρε τη μπάλα.

Οι κυανόλευκοι μπήκαν δυνατά με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και στο 49΄ το ωραίο σουτ του Δώνη έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 55΄η κεφαλιά του του Κούρου μετά από σέντρα του Περόνε πέρασε ξανά άουτ.

Ο Πλατανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 77΄όταν ο Χουάντερσον σταμάτησε τον Γιακουμάκη και στην επαναφορά της φάσης ο Βάντερσον πραγματοποίησε κακή σέντρα ενώ είχε δύο συμπαίκτες του αμαρκάριστους.

Ένα λεπτό αργότερα ήρθε η στιγμή για τους γηπεδούχους να προηγηθούν όταν ο Ντεβέσα προσπάθησε να σουτάρει αλλά η μπάλα κατέληξε στον Γιακουμάκη που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Χουάντερσον για το τελικό 1-0.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Στάθης, Μουνάφο, Μενδρινός (Μαραγκός 81′), Γιορέντε (Ντεβέσα 46′), Μανούσος, Γιακουμάκης, Στανισάβλιεβιτς (Γουνδουλάκης 66′).

Ηρακλής (Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς (Μπαστακός 81′), Αργυρόπουλος (Καραγκούνης 67′), Τζανετόπουλος, Στάμου, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος (Λεοζίνιο 66′), Δώνης, Γροντής, Κούρος, Περόνε.