Skip to main content

Αποπειράθηκαν να κλέψουν αλεξικέραυνο, από σχολείο στις Συκιές

Δύο επίδοξοι διαρρήκτες ανέβηκαν στην σκεπή του σχολείου και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν καλώδια χαλκού από αλεξικέραυνο.

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν τρεις επίδοξοι διαρρήκτες, οι οποίοι προσπάθησαν να να αφαιρέσουν καλώδια χαλκού από αλεξικέραυνο από στέγη σχολικού συγκροτήματος στην περιοχή των Συκεών.

Οι ύποπτες κινήσεις νεαρών ανδρών, οι οποίοι έγιναν αντιληπτοί από περιπολούντες αστυνομικούς να κινούνται στη στέγη, πρόδωσαν τις προθέσεις τους και οδήγησαν στην αυτόφωρη σύλληψή τους. Πρόκειται, για τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 20, 21 και 25 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Συκεών και της ΟΠΚΕ.

Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες χθες, οι συλληφθέντες μετέβησαν σε σχολικό συγκρότημα των Συκεών, όπου δυο εξ’ αυτών ανέβηκαν στην σκεπή του σχολείου και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν καλώδια χαλκού από αλεξικέραυνο, ενώ ο τρίτος συνεργός τούς ανέμενε σε αυτοκίνητο, εποπτεύοντας τον περιβάλλοντα χώρο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη στέγη καθώς και στο όχημα των δραστών, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.