Skip to main content

Αποστολή 20 εταιρειών στην CeBIT 2012 από τη ΔΕΘ

Επιχειρηματική αποστολή 20 εταιρειών, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου στο πλαίσιο της CeBIT 2012, της μεγαλύτερης έκθεσης πληροφορικής παγκοσμίως, διοργανώνει η ΔΕΘ ΑΕ.
Επιχειρηματική αποστολή 20 εταιρειών, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου στο πλαίσιο της CeBIT 2012, της μεγαλύτερης έκθεσης πληροφορικής παγκοσμίως, διοργανώνει η ΔΕΘ ΑΕ.
 
Πρόκειται για την πρώτη παρουσία του εθνικού εκθεσιακού οργανισμού στη CeBIT, η οποία θα συγκεντρώσει στο Ανόβερο από τις 6 έως τις 10 Μαρτίου τα βλέμματα της διεθνούς βιομηχανίας πληροφορικής.
 
Η επιχειρηματική αποστολή της ΔΕΘ, που αριθμεί συνολικά 40 άτομα, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ). Επιπλέον, θα τη συνοδεύσει ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Παντελής Τζωρτζάκης. 
 
Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής θα πραγματοποιηθούν b2b συναντήσεις μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων και γερμανικών ομολόγων τους. Προς αυτή την κατεύθυνση θα συνδράμει ο Γερμανοελληνικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος, με τον οποίο η ΔΕΘ ΑΕ θα έχει στενή συνεργασία στο Ανόβερο. 
 
Παράλληλα, στο πλαίσιο της CeBIT η «Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ» θα πραγματοποιήσει παρουσιάσεις για τα τεχνολογικά έργα που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, ενώ ο οργανισμός «Invest in Greece» θα ενημερώσει για τις επενδυτικές ευκαιρίες στη χώρα. 
 
Σημειώνεται ότι η επιχειρηματική αποστολή στη CeBIT είναι η πρώτη από τις 14 εξωστρεφείς δράσεις που έχει σχεδιάσει για το 2012 η ΔΕΘ ΑΕ, σε μια προσπάθεια να παράσχει αποτελεσματικά εργαλεία για την προβολή των ελληνικών επιχειρήσεων στις διεθνείς αγορές. Η επιλογή της CeBIT δεν είναι τυχαία, καθώς η παγκόσμιου βεληνεκούς έκθεση βρίσκεται στο επίκεντρο του ψηφιακού κόσμου, με την περσινή της διοργάνωση να προσελκύει 339.000 επισκέπτες από 90 χώρες και περισσότερες από 4.200 εταιρείες από 70 χώρες.