Skip to main content

«Απόβαση» αγροτών και πορεία σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πρόθεση των αγροτών είναι προχωρήσουν σε πορεία και να εισέλθουν στον χώρο της ΔΕΘ, όπου πραγματοποιείται η 27η έκθεση Agrotica

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη στις 11:00 θα πραγματοποιήσουν σήμερα μέλη της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων και όσοι αγρότες συντάσσονται με την πρωτοβουλία της.

Πρόθεση των αγροτών είναι προχωρήσουν σε πορεία και να εισέλθουν στον χώρο της ΔΕΘ, όπου πραγματοποιείται η 27η έκθεση Agrotica.

Δεν αποκλείεται στην κεφαλή της πορείας να υπάρχουν τρακτέρ και αγροτικά οχήματα.

Στο συλλαλητήριο αναμένεται να βρεθούν αγρότες από όλη τη χώρα, ακόμη και από την Πελοπόννησο, αφού ναυλώθηκαν λεωφορεία.

Μπλόκα

Μπλόκα με συμβολικούς αποκλεισμούς θα βρούν οι οδηγοί σε πολλά σημεία της χώρας, από νότο μέχρι τον βορρά.

Στη Μεσσηνία, από τον Αγροτικό Σύλλογο Χανδρινού, με συγκέντρωση τρακτέρ στον κόμβο Σουληναρίου. Αγρότες στην Αργολίδα στον κόμβο Ινάχου, στην Ηλεία στον κόμβο Μαραθιάς, και στη Μεσσηνία στον κόμβο Σουληναρίου.

Τρακτέρ στην Κρήτη, στα Χανιά στα Μεγάλα Χωράφια και στο Ηράκλειο (Πραιτώρια).

Στην Καρδίτσα στον κόμβο «Δέλτα», στα Τρίκαλα στον κόμβο Μεγαλοχωρίου, στη Λάρισα στον Πλατύκαμπο, στο Βόλο στον κόμβο Αερινού.

Μπλόκο υπάρχει στη διασταύρωση Νάουσας, σε Πέλλα, Φλώρινα, Πρέβεζα. Στο δρόμο Αγρινίου – Μεσολογγίου και στη Φθιώτιδα στον κόμβο Ανθήλης.