Skip to main content

Αποξηλώθηκε περίπτερο με αμίαντο στην Ευκαρπία(φωτο)

Το περίπτερο εδώ και 15 χρόνια ήταν ανενεργό και αποτελούσε εστία μόλυνσης της δημόσιας υγείας για την περιοχή της Ευκαρπίας.

Την αποξήλωση περιπτέρου που βρισκόταν στις Εργατικές Κατοικίες Ευκαρπίας μπροστά ακριβώς από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας, ολοκλήρωσαν την περασμένη Πέμπτη οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Παύλου Μελά.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, τις εργασίες ξεκίνησε πρώτα το Τμήμα Περιβάλλοντος, αφού εξασφαλίστηκαν όλες οι απαραίτητες αδειοδοτήσεις από την Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας. 

Με τη συνδρομή πιστοποιημένου συνεργείου διαχείρισης επικίνδυνων υλικών της εταιρείας INTERGEO απομακρύνθηκε ο σπασμένος αμίαντος από τη στέγη και ακολούθως το Τμήμα Καθημερινότητας ξήλωσε το παράπηγμα που καταλάμβανε χώρο 50 τ.μ..

Το περίπτερο εδώ και 15 χρόνια ήταν ανενεργό και αποτελούσε εστία μόλυνσης της δημόσιας υγείας καθώς βρίσκονταν ανάμεσα στο σχολικό συγκρότημα και τον αθλητικό χώρο της περιοχής της Ευκαρπίας. Τις εργασίες συντόνισαν ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Καθημερινότητας και Άμεσης Επέμβασης Δημήτρης Αθάνατος και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος Σάκης Λαζαρίδης.