Skip to main content

Αραιή συννεφιά στη Θεσσαλονίκη - Έως 22 βαθμούς η θερμοκρασία

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και προς το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Λίγες νεφώσεις στα βόρεια, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες αναμένονται την Τετάρτη.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά των δυτικότερων περιοχών. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, τις πρωινές ώρες, στα δυτικά και νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι, με ένταση 3 με 5 μποφόρ και από τη νύχτα τοπικά 6 μποφόρ.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και προς το μεσημέρι στην Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ αναμένεται βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα είναι ανατολικοί-βορειοανατολικοί, από τη νύχτα τοπικά ως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 08 ως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και προς το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού αναμένεται το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 10 ως 20 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, με ένταση 3 με 4 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι στα ανατολικά θα φτάσουν πρόσκαιρα τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 23 βαθμούς Κελσίου, όμως στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.