Skip to main content

Άρης: Προπονήθηκε κανονικά ο Παυλίδης, ίωση ο Μπούρμπος

Οι ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση εναντίον του Απόλλωνα Πόντου

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο «ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς» (22/04, 17:00), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Football League.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Μπάμπης Παυλίδης συμμετείχε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ στον αντίποδα ο Χρήστος Μπούρμπος προφυλάχτηκε, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Αύριο, οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τετάρτη το πρωί στο Δασυγένειο.

Σημειώνεται πως, ο Λευτέρης Ιντζόγλου, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό (30ή).