Skip to main content

Άρης: Σε ευρωπαϊκά πρότυπα οι αλλαγές στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο υπεύθυνος του τεχνικού έργου Ευάγγελος Παντζαρίδης μίλησε για τις εργασίες που ξεκίνησαν χθες στο γήπεδο με την τοποθέτηση καινούργιων τουρνικέ

Για τις εργασίες που ξεκίνησαν από χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αναφορικά με την τοποθέτηση καινούργιων τουρνικέ σε όλες τις θύρες του γηπέδου του Άρη μίλησε στο ρ/σ «Yellow», ο Ευάγγελος Παντζαρίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο υπεύθυνος του τεχνικού έργου:

«Οι εργασίες ξεκίνησαν σε συνεργασία με την διοίκηση του Άρη και τον κ. Καρυπίδη. Τα τουρνικέ θα είναι έτοιμα το πολύ σε ενάμιση μήνα.

Θα κινηθούμε βάσει των προτύπων και των οδηγιών της UEFA. Ανάλογα με την χωρητικότητα κάθε θύρας θα μπουν τα τουρνικέ. Π.Χ στη θύρα 3 θα τοποθετηθούν τρία τουρνικέ. Η εντολή που έχουμε από τον κ. Καρυπίδη είναι να κάνουμε ό,τι απαιτείται προκειμένου να είναι συγχρονισμένος ο Άρης με την UEFA».

Συνεχίζοντας, ο κ. Παντζαρίδης υπογράμμισε: «Τα νέα τουρνικέ δεν θα είναι μόνο η αλλαγή που θα γίνει στο γήπεδο. Ήδη έχουμε σχέδιο προκειμένου να μπει νέο σύστημα για τα προσωπικά δεδομένα και την είσοδο των ομάδων, τηλεοπτικές κάμερες ασφαλείας, θα γίνουν αλλαγές στα αποδυτήρια ομάδων και διαιτητών και σε γενικές γραμμές θα γίνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να είναι σύγχρονο του γήπεδο και έτοιμο για την Super League και όχι μόνο».