Skip to main content

Άρνεσεν: Αν το πάρει ο ΠΑΟΚ θα αλλάξει το ποδόσφαιρο προς το καλύτερο

«Θα είναι φανταστικά ύστερα από πολλά χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα ομάδα από τη Β. Ελλάδα και όχι από την Αθήνα»,είπε το πρώην στέλεχος του Δικεφάλου

Με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη αναφέρθηκε ο Φρανκ Άρνεσεν παραχωρώντας συνέντευξη στην εφημερίδα «Live Sport».

«Συνεχίζω να παρακολουθώ την πορεία του ΠΑΟΚ και είμαι χαρούμενος που είναι πρώτος με διαφορά, αλλά είναι νωρίς για να νιώθει ασφάλεια ότι πήρε το πρωτάθλημα. Τα επτά ματς που απομένουν είναι πολλά και το ποδόσφαιρο μου έχει διδάξει ότι πολλά μπορούν να συμβούν. Είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά δεν το πήρε ακόμη και χρειάζεται να δείξει μεγάλη συγκέντρωση στα παιχνίδια που απομένουν», ανέφερε αρχικά ο Δανός πρώην τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» για να συνεχίσει:

«Το πρωτάθλημα θα είναι κάτι φανταστικό και θα του ανοίξει άλλες προοπτικές για το μέλλον. Θα πρέπει όλοι να ευχαριστήσουν τον Ιβάν Σαββίδη για τη μεγάλη επένδυση σε χρόνο και χρήματα που κάνει στον ΠΑΟΚ τα τελευταία έξι χρόνια. Σε αυτόν θα οφείλεται η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα πρέπει, βέβαια, να απονεμηθούν τα εύσημα στον εξαιρετικό προπονητή και τους παίκτες που έχει η ομάδα. Θα είναι φανταστικά ύστερα από τόσα πολλά χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα μια ομάδα από τη Βόρεια Ελλάδα και όχι από την Αθήνα, όπως συμβαίνει πάντα. Θα πρόκειται για μεγάλη αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα προσδώσει την ανταγωνιστικότητα που έλειπε από το πρωτάθλημα».