Skip to main content

Άρωμα φρεσκοψημένου ψωμιού στη Detrop Boutique (φωτο)

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν αρτοποιοί από την Πελοπόννησο, τη Μακεδονία, τη Στερεά Ελλάδα, την Κρήτη και τα ελληνικά νησιά.

Με άρωμα φρεσκοψημένου ψωμιού πλημμύρισε το περίπτερο 13 της ΔΕΘ, όπου διεξάγεται το τρίτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, στο πλαίσιο της Detrop Boutique.

Οι φούρνοι έχουν ήδη ανάψει και οι ομάδες των διαγωνιζομένων βγάζουν ήδη τα πρώτα ψωμιά.

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν αρτοποιοί από την Πελοπόννησο, τη Μακεδονία, τη Στερεά Ελλάδα, την Κρήτη και τα ελληνικά νησιά.



Η πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης, Έλσα Κουκουμεριά, σημείωσε ότι οι συνταγές που χρησιμοποιούνται στον διαγωνισμό θα αναρτηθούν ώστε να μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν έπειτα οι αρτοποιοί για να προσθέσουν νέα προιόντα στους φούρνους τους.



Η Detrop Boutique ξεκίνησε σήμερα και διαρκεί μέχρι και τη Δευτέρα.