Skip to main content

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη μόνιμων θέσεων σε φορείς του υπουργείου Υγείας

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου

Αρχισε σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ( (κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) στην προκήρυξη 6Κ/2020 του ΑΣΕΠ για 1.209 μόνιμες θέσεις, με σειρά προτεραιότητας, σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου www.asep.gr - Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην προκήρυξη (παράρτημα ΣΤ΄).

Προθεσμία έως 22 Σεπτεμβρίου

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για τις ανωτέρω κατηγορίες εκπαίδευσης λήγει την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00. Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους θα υποβληθούν πριν από την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψηφίων της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αρχίζει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και λήγει την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου και ώρα 14:00.