Skip to main content

Ασφαλτοστρώσεις από αύριο στη ΠΑΘΕ

Έργα ασφαλτόστρωσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο και μεθαύριο στο ρεύμα εισόδου στη Θεσσαλονίκη από τον ανισόπεδο κόμβο Καλοχωρίου της εξωτερικής περιφερειακής οδού μέχρι τον κόμβο της Λαχαναγοράς.
Έργα ασφαλτόστρωσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο και μεθαύριο στο ρεύμα εισόδου στη Θεσσαλονίκη του αυτοκινητοδρόμου Πατρών – Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων (ΠΑΘΕ). Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι εργασίες, που θα ξεκινήσουν από τις 7 το πρωί και θα διαρκέσουν ως τις 6 το απόγευμα και τις δυο μέρες, θα πραγματοποιηθούν στο ρεύμα εισόδου προς Θεσσαλονίκη του ΠΑΘΕ, από τον ανισόπεδο κόμβο Καλοχωρίου της εξωτερικής περιφερειακής οδού μέχρι τον κόμβο της Λαχαναγοράς. Για την εκτέλεση των εργασιών θα περιοριστούν οι δυο λωρίδες κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται από μία λωρίδα.

Η Ειδική Υπηρεσία Συντήρησης Αυτοκινητοδρόμων συνιστά στους οδηγούς τις ώρες εκτέλεσης των εργασιών να επιλέγουν να ακολουθήσουν τις εναλλακτικές διαδρομές εισόδου στην πόλη της Θεσσαλονίκης, δηλαδή είτε μέσω της εξωτερικής περιφερειακής και της οδού Μοναστηρίου, είτε μέσω Καλοχωρίου προς τη Λαχαναγορά ή την οδό 26ης Οκτωβρίου.