Skip to main content

Ασκήσεις ετοιμότητας των στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Περιοδεία του γραμματέα Οργανωτικού σε όλη τη Β. Ελλάδα προσπαθώντας να κρατήσει σε ετοιμότητα τον κομματικό μηχανισμό. Τι είπε για ΣΥΡΙΖΑ.

Περιοδεία σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα πραγματοποιεί ο γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ, Στέλιος Κονταδάκης, σε μια προσπάθεια να κρατήσει σε ετοιμότητα τον κομματικό μηχανισμό, καθώς αν και θεωρεί πως η κυβέρνηση θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να διατηρηθεί στην εξουσία μέχρι το τέλος της θητείας της, δεν αποκλείεται ανά πάσα στιγμή να προκηρυχθούν εκλογές από... ατύχημα.

Ο κ. Κονταδάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του βρέθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη και είχε συνάντηση και με δημοσιογράφους στο κέντρο της πόλης, παρουσία του αναπληρωτή γραμματέα Οργανωτικού για όλη τη Βόρεια Ελλάδα, Άνθιμου Αμανατίδη, του αναπληρωτή γραμματέα Οργανωτικού, Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης Στελεχών, Χρίστου Βλαχοκώστα και του αναπληρωτή γραμματέα Οργανωτικού Ηπείρου, Βασίλη Σμπόνια.

Στόχος, όπως είπε ο κ. Κονταδάκης, είναι να παραμείνει ο κομματικός μηχανισμός σε υψηλή ετοιμότητα και να μην υπάρξει κανένας εφησυχασμός, που αποτελεί άλλωστε και τη μεγαλύτερη απειλή. Ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ άλλωστε, με δεδομένο το αίτημα για εκλογές, είναι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα σε διαρκή εγρήγορση και η ηγεσία του κόμματος δε θέλει αυτό να οδηγήσει σε κόπωση. Κάτι τέτοιο πρέπει να αποφευχθεί, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σκληρός αντίπαλος, ικανός για όλα, είπε ο γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ.

Ο κ. Κονταδάκης τόνισε πως τα περισσότερα στελέχη ζητούν εκτιμήσεις για το χρόνο των εκλογών. Η εκτίμησή του είναι ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να μείνε μέχρι τέλους της θητείας της, εκτός κι αν προκύψει κάποιο... ατύχημα.