Skip to main content

Ασταμάτητος ο Άρης, 2-1 την Παναχαϊκή με ανατροπή στο «Βικελίδης»(vid)

Οι «κιτρινόμαυροι» με γκολ του Δεληζήση ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ και συνεχίζουν αήττητοι και μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας

Το 5/5 έκανε ο Άρης στο πρωτάθλημα της Football League κερδίζοντας με ανατροπή 2-1 την Παναχαϊκή στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι «κιτρινόμαυροι» που δέχθηκαν μόλις το πρώτο τους εντός έδρας γκολ στο πρωτάθλημα κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και συνεχίζουν αήττητοι και μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ για τους Αχαϊούς άνοιξε στο 8΄ο Μωραϊτης, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 45΄με τον Πλατέλλα ενώ τη νίκη στο συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού έδωσε με γκολ που πέτυχε στο 76΄ο Δεληζήσης.

Οι συνθέσεις

Άρης (Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης (81΄Μπούρμπος), Βαλεριάνος, Σόουζα. Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Ντούνης (73΄Παυλίδης), Πασάς, Πλατέλλας, Καπνίδης (70΄Κάσσος).

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Στεργίδης, Φωτάκης, Αποστολόπουλος (46΄Πολυχρόνης), Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (83΄Κυνηγόπουλος), Μακρυδημήτρης, Μωραϊτης (64΄Γκέσιος), Φουρλάνος.