Skip to main content

Άστατος και σήμερα ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 ως 29 βαθμούς Κελσίου

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους - κατά περιόδους - στα ηπειρωτικά, τα νησιά του Ιονίου, τις Σποράδες και την Εύβοια αναμένονται για σήμερα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις με ένταση ως 5 μποφόρ στις περισσότερες περιοχές, ενώ αναμένεται και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Στην Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τις μεσημβρινές ώρες κατά τόπους θα είναι έντονα. Στην Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 ως 30 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους και καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 ως 29 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί, με ένταση 3 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 21 ως 32 βαθμούς Κελσίου, όμως στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.