Skip to main content

Άστατος καιρός με βροχές, καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις

Σποραδικές καταιγίδες στη Θεσσαλονίκη και τη θερμοκρασία να φτάνει έως τους 27 βαθμούς. Βελτίωση του καιρού θα υπάρξει από το βράδυ.

Αστατος θα είναι ο καιρός σήμερα, Κυριακή, ενώ η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Από το βράδυ αναμένεται βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα κυριαρχήσουν οι νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη οι νεφώσεις θα είναι κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Από το βράδυ βελτίωση. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι τοπικά έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.