Skip to main content

Άστατος ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη - Νεφώσειςκαι βροχές

Τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να βελτιωθούν σταδιακά από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αστατος θα είναι ο καιρός σήμερα, Κυριακή, στα ηπειρωτικά, καθώς κατά τόπους θα είναι νεφελώδης, με τοπικές βροχές.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα θα βελτιωθούν σταδιακά από το βράδυ.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητουί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Μακεδονία προβλέπονται λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές, με σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές, με ύφεση των φαινομένων από το βράδυ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου ενώ στη δυτ. Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.