Skip to main content

Αθλητική έκθεση μαζί με τον Μαραθώνιο σχεδιάζει η ΔΕΘ-Helexpo

Η ΔΕΘ-Helexpo θέλει να δώσει εμπορική και... βαλκανική διάσταση στην αθλητική γιορτή του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος».

Τη διεξαγωγή αθλητικής έκθεσης, στο πλαίσιο του 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», την άνοιξη του 2016, σχεδιάζει η ΔΕΘ-Helexpo, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος του εκθεσιακού φορέα, Κυριάκος Ποζρικίδης.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. Ποζρικίδης είπε στόχος της ΔΕΘ-Helexpo είναι να συνδυάσει την αθλητική γιορτή του Μαραθωνίου με μια «εμπορική γιορτή».

«Τις ημέρες προετοιμασίας του Διεθνούς Μαραθωνίου θα στηθεί παράλληλα μια έκθεση με αθλητικές εταιρείες από διάφορους κλάδους, όπως ένδυση, υπόδηση, μηχανήματα γυμναστηρίου, συμπληρώματα διατροφής, αλλά και όλο το κομμάτι που απασχολεί είτε τον επαγγελματικό είτε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Στόχος είναι η Θεσσαλονίκη εκτός από γιορτή του αθλητισμού να έχει και μία εμπορική γιορτή με πολλαπλά οφέλη για την πόλη, να έρθουν επιχειρήσεις με τα στελέχη τους και να δημιουργηθεί εμπορική κίνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αντίστοιχη έκθεση γίνεται στην Αθήνα, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε κάτι πιο Βαλκανικό και να έχουμε και ένα εμπορικό γεγονός πλάι σε ένα αθλητικό, τουριστικό γεγονός», σημείωσε ο κ. Ποζρικίδης.