Skip to main content

Αθωώθηκε οπαδός του Ηρακλή για επεισόδια σε αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν αποδείχτηκε η ενοχή του κατηγορούμενου ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί για παράβαση του νόμου περί αθλητικής βίας.

Αθώος κρίθηκε από το Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ένας 30χρονος οπαδός του Ηρακλή που ήταν κατηγορούμενος για επεισόδια στον ημιτελικό αγώνα χαντμπολ γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και Αμύντα στις 13 Φεβρουαρίου του 2016.

Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν αποδείχτηκε η ενοχή του κατηγορούμενου ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί για παράβαση του νόμου περί αθλητικής βίας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 30χρονος μαζί με άλλα άγνωστα άτομα εισήλθαν στο κλειστό γήπεδο της Μίκρας, όπου διεξαγόταν ο αγώνας χειροσφαίρισης γυναικών, στο πλαίσιο του κυπέλλου «Final Four», μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ-Αμύντα.

Κινήθηκαν από τον χώρο του κυλικείου προς το γήπεδο και επιτέθηκαν στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ανάμεσά τους ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αποχώρησε εσπευσμένα από το γήπεδο.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Θανάσης Χατζάκος δήλωσε στη Voria.gr ότι: «Το έωλο κατηγορητήριο κατέπεσε με αποτέλεσμα να αθωωθεί ο εντολέας μου και να λάμψει η αλήθεια για τα γεγονότα που στοχοποίησαν αδίκως τους οπαδούς του Ηρακλή, τον Φεβρουάριο του 2016».