Skip to main content

Αύξηση 10% των επισκεπτών στην έκθεση Ανατολική Μακεδονία Θράκη

Αυξημένος κατά 10% ήταν ο αριθμός των επισκεπτών στην 22η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2013», την οποία διοργάνωσε η ΔΕΘ-Helexpo στην Κομοτηνή.

Αυξημένος κατά 10% ήταν ο αριθμός των επισκεπτών στην 22η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2013», την οποία διοργάνωσε η ΔΕΘ-Helexpo στην Κομοτηνή από κοινού με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες των πρώτων ημερών, 12.324 επισκέπτες πέρασαν τις πύλες τις φετινής διοργάνωσης έναντι των 11.200 της περσινής. Σημαντική ήταν η ροή εμπορικών επισκεπτών που ενίσχυσε περαιτέρω τα μεγέθη της έκθεσης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τη φετινή διοργάνωση, που μετατέθηκε χρονικά από την άνοιξη στο φθινόπωρο, στήριξαν ενεργά οι τοπικοί φορείς, αλλά και ο κόσμος της περιοχής, γεγονός που απέδειξε η αυξημένη προσέλευση.

Η «22η Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2013» φιλοξένησε 100 εκθέτες και κάλυψε όλο τον διαθέσιμο στεγασμένο εκθεσιακό χώρο, με τις επιχειρήσεις να ζητούν ακόμη περισσότερο. Έτσι τα τ.μ. που δόθηκαν τελικά ήταν 1.600 τ.μ. έναντι των 1.369 τ.μ. της περσινής έκθεσης.

Τα ενθαρρυντικά μηνύματα της 22ης διοργάνωσης ανοίγουν τον δρόμο για μια ακόμα δυναμικότερη έκθεση το 2014, για την οποία ήδη η ΔΕΘ-Helexpo έχει αρχίσει να προετοιμάζεται.

Η 22η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2013», που πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 17 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, προσέλκυσε συμμετοχές επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα, ενώ μαζική ήταν η παρουσία και των Επιμελητηρίων.