Skip to main content

Αυγενάκης για δηλώσεις Βίζερ: Τα λάθη του Αλέξη Τσίπρα κοστίζουν

Όταν ο κ. Τσίπρας μιλά για σκάνδαλα καλό θα είναι να γνωρίζει πόσο κόστισε ο ίδιος και η παρέα του, ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ.

Όταν ο κ. Τσίπρας μιλά για σκάνδαλα καλό θα είναι να γνωρίζει πόσο κόστισε ο ίδιος και η παρέα του τονίζει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης αναφερόμενος στη συνέντευξη του τέως επικεφαλής του EuroWorking Group, Τόμας Βίζερ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το κόστος της διαπραγμάτευσης το 2015 της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν 200 δισ. ευρώ.

Κάνοντας λόγο για επιλεκτική ευαισθησία από την πλευρά της κυβέρνησης, ο κ. Αυγενάκης σημειώνει πως «τα λάθη του Αλέξη Τσίπρα κοστίζουν», υπογραμμίζοντας τη δήλωση του κ. Βίζερ ότι για αυτό φέρει ευθύνη ολόκληρη η κυβέρνηση και όχι μόνο ο κ. Βαρουφάκης.

«Αυτά για το asset του Τσίπρα… που παραδέχθηκε σε συνέντευξή του το καλοκαίρι του 2017 ότι "έχω κάνει μεγάλα λάθη, στην επιλογή των ανθρώπων σε θέσεις κλειδιά". Μόνο κ. Τσίπρα που αυτά τα λάθη κοστίζουν! Όταν λοιπόν ο κ. Τσίπρας μιλά για σκάνδαλα καλό θα είναι να γνωρίζει πόσο κόστισε ο ίδιος και η παρέα του. Διακρίνουμε επιλεκτική ευαισθησία...» κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Αυγενάκης.