Skip to main content

Αυγενάκης: Ευχαρίστησε όλους τους προκατόχους του εκτός ενός...

Ονομαστική αναφορά σε όλους τους διατελέσαντες γραμματείς της ΝΔ, όχι όμως και στον προκάτοχό του. Εσκεμμένα ή μη θα δείξουν οι επόμενες μέρες.

Μια... παράλειψη στην πρώτη ομιλία του Λευτέρη Αυγενάκη ως νέου γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στα μέλη του οργάνου.

Ο κ. Αυγενάκης, που εξελέγη δια βοής νέος γραμματέας του κόμματος (ήταν η μόνη υποψηφιότητα), ευχαρίστησε όλους τους προηγούμενους γραμματείς του κόμματος φτάνοντας πίσω στο χρόνο ως τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Λευτέρη Ζαγορίτη, τον Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Μανόλη Κεφαλογιάννη.

«Ξέχασε» να αναφέρει μόνο τον προκάτοχό του, Ανδρέα Παπαμιμίκο, γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από όλα τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και ορισμένοι μάλιστα το επισήμαναν ως ενδεικτικό του τι πρόκειται να ακολουθήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη νέα εποχή Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχηγία...

Στην ερώτηση της Voria.gr αν η... παράλειψη ήταν εσκεμμένη, η απάντηση μελών της ΠΕ ήταν: «Θα δείξουν οι επόμενες μέρες...».