Skip to main content

Αυλωνίτου: Δεν ήταν λάθος του Τσίπρα το Gorna Macedonija

Η βουλευτής σε δηλώσεις της υποστήριξε ότι θεωρεί ότι ήταν σχεδιασμένο αυτό που είπε και πως με αυτόν τον τρόπο δημιουργεί ένα κλίμα.

Σχεδιασμένη ήταν η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να αναφέρει το Gorna Macedonija στη δημοσιογράφο των Σκοπίων, όωπς υποστηρίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.

«Δεν νομίζω ότι ήταν λάθος του πρωθυπουργού η αναφορά περί Gorna Macedonija στη δημοσιογράφο. Ο πρωθυπουργός είναι πάντα προετοιμασμένος και για τέτοιες ερωτήσεις, οπότε θεωρώ ότι ήταν σχεδιασμένο αυτό που είπε, κατά κάποιο τρόπο, δημιουργεί ένα κλίμα, δεν ήταν καθόλου λάθος» σημειώνει η ίδια μιλώντας στον FOCUS 103,6. 

Όπως τονίζει η ίδια, πρόκειται για ένα από τα ονόματα που η ελληνική πλευρά θα ήθελε. 

Αναφορικά με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας για τα μέλη της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, που διορίστηκαν στο Δημόσιο, η κ. Αυλωνίτου δήλωσε:

«Θα έλεγα ότι έχει ιστορικές καταβολές, γιατί είναι ο κόσμος που είχε να κάνει εδώ και 30 χρόνια με τον Συνασπισμό, με την Ανανεωτική Αριστερά, ιδεολογικά, προέκυψε δηλαδή. Είναι ένας κόσμος μορφωμένος, που πίστευε στις ιδέες της Ανανεωτικής Αριστεράς», επισήμανε.

Σχολιάζοντας την πώληση του ΟΛΘ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε πολύ σημαντικές τις συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού φορέα ειδικά σε μεγάλα έργα είναι για την ανάπτυξη της χώρας, ενώ όταν ρωτήθηκε αν στο παρελθόν δεν ήταν σημαντικές απάντησε: «Όταν είσαι στην κυβέρνηση γίνεσαι πιο πραγματιστής».