Τρίτη 21 Αυγούστου 2018
x

Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ NOVARTIS

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος καταγγέλλει «παραβίαση σοβαρών θεσμικών κανόνων λειτουργίας, στην προσπάθεια να θιγούν και να εξοντωθούν πολιτικοί αντίπαλοι»

Για «σκευωρία χωρίς προηγούμενο» κάνει λόγο ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Δ. Αβραμόπουλος σε δήλωσή του για την υπόθεση της Novartis, προαναγγέλλοντας ότι θα προβεί σε πλήρη ενημέρωσης της Κομισιόν και των άλλων ευρωπαϊκών θεσμών για το θέμα.

«Σήμερα έλαβα γνώση της ατεκμηρίωτης και διάτρητης δικογραφίας. Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι πρόκειται για σκευωρία χωρίς προηγούμενο, που σε καμία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν μπορεί να σταθεί. Μόνο νοσηρά μυαλά θα μπορούσαν να την εμπνευσθούν και να την επιχειρήσουν» αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Αβραμόπουλος

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος καταγγέλλει «παραβίαση σοβαρών θεσμικών κανόνων λειτουργίας, στην προσπάθεια να θιγούν και να εξοντωθούν πολιτικοί αντίπαλοι» και διαμηνύει ότι «οι ψευδομάρτυρες, οι ηθικοί αυτουργοί και συναυτουργοί θα βρεθούν αντιμέτωποι με την τακτική δικαιοσύνη, κατηγορούμενοι για σοβαρά αδικήματα, όχι μόνο κατά όσων σήμερα κατονομάζονται αλλά και κατά της ομαλής λειτουργίας της πολιτικής ζωής του τόπου».

Ζητεί παράλληλα να έρθει στο φως της δημοσιότητας άμεσα το πλήρες κείμενο της δικογραφίας «ώστε να αποκαλυφθούν η σκευωρία και οι προθέσεις των σκευωρών».

«Η πολιτική και η δικαστική καταδίκη όλων αυτών των ενεργειών και των εμπνευστών τους θα είναι συντριπτική και απόλυτη. Από πλευράς μου, θα προβώ σε πλήρη τεκμηριωμένη και αναλυτική ενημέρωση του Προέδρου, των μελών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των Ευρωπαϊκών Θεσμών» καταλήγει.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ