Skip to main content

Αύριο το μεσημέρι η συνάντηση Αλέξη Τσίπρα με Πιέρ Μοσκοβισί

Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος αύιο θα συναντηθεί στις 9.45 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Αύριο Τρίτη στις 13:15 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, αρμόδιο για τις Οικονομικές και τις Δημοσιονομικές Υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος επισκέπτεται την Αθήνα.

Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ευρωπαίος αξιωματούχος θα συναντηθεί στις 9.45 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Στο πρόγραμμα του κ. Μοσκοβισί περιλαμβάνεται συνάντηση και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα (δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη η ώρα), ενώ στις 10.00 θα μεταβεί στο υπουργείο Οικονομικών, όπου θα συναντηθεί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Εξάλλου, στις 14.30, ο κ. Μοσκοβισί θα συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, στη Βουλή. Επίσης, θα έχει επαφές με την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τρίτη, στις 11.30 το πρωί, ο κ. Μοσκοβισί θα μιλήσει σε κοινή συνεδρίαση επιτροπών της Βουλής. Συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί να ενημερώσει την Ειδική Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, τις Διαρκείς Επιτροπές Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Οικονομικών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υποθέσεων που θα συνεδριάσουν με θέμα «Ένα νέο κεφάλαιο για την Ελλάδα».