Skip to main content

BCL: Και επίσημα στο ΟΑΚΑ το χρίσμα για τη διοργάνωση του Final Four

Η ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο μπροστά στο κοινό της - Μονακό, Μούρθια και Λούντβιγκσμπουργκ οι άλλες τρεις συμμετέχουσες ομάδες

Το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα φιλοξενήσει το φετινό Final Four του Basketball Champions League με την ΑΕΚ να έχει ευκαιρία να διεκδικήσει την κατάκτηση του τροπαίου μπροστά στο κοινό της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κλήρωση για τα ζευγάρια των ημιτελικών όπου συμμετέχουν πλην της «Ένωσης», οι Μονακό (1η στο γαλλικό πρωτάθλημα), Μούρθια (10η στο ισπανικό πρωτάθλημα) και Λούντβιγκσμπουργκ (3η στο γερμανικό πρωτάθλημα) θα πραγματοποιηθεί στις 12 Απριλίου ενώ οι μεγάλοι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 4-6 Μαΐου.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που η Αθήνα θα διοργανώσει το δεύτερο Final Four του Basketball Champions League. Παρατηρήσαμε τον μεγάλο ενθουσιασμό του συλλόγου να αναλάβει αυτό το ιστορικό γεγονός, αλλά και την θερμή υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που αναθέτουμε το Final Four σε ένα τόσο εντυπωσιακό περιβάλλον, όπου η συμμετοχή τεσσάρων ομάδων που βρίσκονται στις ψηλότερες θέσεις τεσσάρων εκ των πιο ανταγωνιστικών πρωταθλημάτων εγγυάται ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο για όλους τους φίλους του μπάσκετ στην Ευρώπη», δήλωσε ο CEO της διοργάνωσης, Πάτρικ Κομνηνός.

Το λογότυπο της διοργάνωσης