Skip to main content

Betarades: «Περνάει» από τη Φλωρεντία η Γιουβέντους

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι πάμε στοίχημα της Παρασκευής, αποτελώντας την καλύτερη δυνατή ευκαιρία για "ζέσταμα" πριν από το Σαββατοκύριακο. Πέντε παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από Ιταλία, Ολλανδία, Τουρκία, Ισπανία και Euroleague. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά.

Κερδίζει η Γιουβέντους

Ξεκινάμε από την Ιταλία και την αναμέτρηση Φιορεντίνα - Γιουβέντους. Επιστροφή στις νίκες για τους "βιόλα" την προηγούμενη αγωνιστική που επικράτησαν με 1-2 εκτός έδρας της Μπολόνια, πανηγυρίζοντας το πρώτο τους "τρίποντο" μετά από πέντε ματς στα οποία μετρούσαν τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά, η "μεγάλη κυρία" βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προέρχεται από το 7-0 επί της Σασουόλο, μετρά δέκα διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, στα εννέα από αυτά τα παιχνίδια διατήρησε την εστία της ανέπαφη. Θεωρούμε ότι το σερί της Γιουβέντους θα συνεχιστεί και σήμερα, θα πάμε με το "διπλό" σε απόδοση 1.87 στην Goalbet.

Δεν χάνει η Τέλσταρ

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Τέλσταρ - Γιονγκ Άγιαξ για τη Β' Ολλανδίας. Από την εκτός έδρας ήττα με 3-2 από την Ντεν Μπος έρχεται η Τέλσταρ, η οποία, αν εξαιρέσει κανείς το τελευταίο αποτέλεσμα, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς στα έξι αμέσως προηγούμενα ματς μετρούσε τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ στην έδρα της έχει ηττηθεί μόλις μία φορά κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος. Οι "πιτσιρικάδες" του Άγιαξ, από την άλλη, έχουν τρία σερί "τρίποντα", ωστόσο σήμερα δεν αναμένεται να πάρουν βοήθεια από τη "μεγάλη" ομάδα και αντιμετωπίζουν έναν πολύ ικανό αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι μπορούν να εκμεταλλευτούν και σήμερα τον παράγοντα έδρα και, στη χειρότερη περίπτωση, να μην χάσουν. Επιλογή θα αποτελέσει το 1Χ σε απόδοση 1.90.

Με τα γκολ στην Τουρκία

Περνάμε στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και τον αγώνα Μαλάτιασπορ - Κασίμπασα. Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη εβδομάδα δοκιμάστηκαν εκτός έδρας κόντρα στην Αντάλιασπορ, δεν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με 3-1, αποτέλεσμα, μάλιστα, το οποίο έβαλε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων αγώνων με τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Η Κασίμπασα, από την άλλη πλευρά, αναζητά σταθερότητα, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της έχει δύο νίκες και δύο ήττες, στα τρία από αυτά επιβεβαιώθηκε το Goal / Goal. Οι δυο σημερινές αντίπαλοι συνηθίζουν να παίζουν φέτος "ανοιχτά", σκοράρουν και δέχονται εύκολα γκολ, λογική επιλογή το Goal / Goal σε απόδοση 1.90.

Νίκη για Γρανάδα

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από τη Β' Ισπανίας και την αναμέτρηση Γρανάδα - Βαγιαδολίδ. Η Γρανάδα εντός έδρας είναι εξαιρετική, προέρχεται από πέντε σερί νίκες μπροστά στο κοινό της σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ σε ευρύτερο πλαίσιο, στα 12 ματς που έχει δώσει εκεί έχει απολογισμό 9-2-1. Η Βαγιαδολίδ, στον αντίποδα, χάνει σημαντική από τη δυναμική της όποτε απομακρύνεται από τη βάση της, έχει "βγάλει" μόλις δύο "διπλά" φέτος και δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι καλό από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Θα πάμε, επομένως, με τον "άσσο" σε απόδοση 2.10.

Προβάδισμα η Ζαλγκίρις

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και τον αγώνα Ζαλγκίρις Κάουνας - Κίμκι. Εκ διαμέτρου διαφορετικό μπάσκετ παίζουν οι δύο ομάδες, οι Λιθουανοί διακρίνονται για το "στρωτό" τους παιχνίδι, ενώ οι Ρώσοι εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις διαθέσεις του Σβεντ. Σήμερα, το συγκρότημα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι δίκαια το φαβορί, ενώ αν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα επιδιώξει να καλύψει τη διαφορά των οκτώ πόντων με την οποία ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα. Αυτό, βέβαια, δεν είναι τόσο εύκολο, ωστόσο, η Ζαλγκίρις έχει το προβάδισμα για τη νίκη και θα επιλέξουμε τον "άσσο" με χάντικαπ -4 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.