Skip to main content

Bild για Κωνσταντινίδη: «Ο πρώην της Χέρτα που θα σώσει τους Έλληνες»

Ο τεχνικός διευθυντής της «γαλανόλευκης» αναφέρει πως στόχος της χώρας μας είναι η ανάπτυξη ενός νέου πρότζεκτ και η πρόκριση στο Mundial του Κατάρ.

Ως τον άνθρωπο που θα σώσει την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και θα την οδηγήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 αναφέρεται στον πρώην ποδοσφαιριστή της Χέρτα, Κώστα Κωνσταντινίδη, η γερμανική εφημερίδα «Bild» αναφορικά με την μεγάλη αποτυχία στα προκριματικά του Euro 2020 μετά και την ισοπαλία κόντρα στο Λίχτενσταϊν.

Η «Bild» φιλοξενεί και δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της «γαλανόλευκης», ο οποίος αναφέρει ότι στόχος της χώρας μας από εδώ και πέρα είναι η ανάπτυξη ενός νέου πρότζεκτ και η πρόκριση στο Mundial του Κατάρ.

«Από τη συμμετοχή μας στο Mundial του 2014 η κατεύθυνση του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει καθοδική πορεία. Η Ομοσπονδία επικοινώνησε μαζί μου για να τα αλλάξουμε όλα. Ήδη ο Τζον Φαν΄τ Σιπ είχε υπογράψει ως νέος προπονητής. Θέλουμε να βελτιώσουμε την προπόνηση και να αναπτύξουμε τα ταλέντα μας. Να φέρουμε νέες ιδέες και δομές. Ο στόχος είναι να έχουμε χτίσει βάσεις για το Nations League το φθινόπωρο του 2020. Ο μεγάλος στόχος είναι η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022» ανέφερε το στέλεχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.