Skip to main content

Βολές Καρατζαφέρη κατά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Μέρκελ

Σκληρή επίθεση στα δυο μεγάλα κόμματα της χώρας για τη στάση τους την ώρα της κρίσης αλλά και στην Α. Μέρκελ για την στάση της στην πρόσφατη Σύνοδο κορυφής έναντι των αδύναμων οικονομικά χωρών εξαπέλυ
Σκληρή επίθεση στα δυο μεγάλα κόμματα της χώρας για την στάση τους την ώρα της κρίσης αλλά και στην Α. Μέρκελ για την στάση της στην πρόσφατη Σύνοδο κορυφής έναντι των αδύναμων οικονομικά χωρών εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης από τη Σαλαμίνα όπου περιοδεύει στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

 Στην ομιλία του, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. υποστήριξε πως το κόμμα του είναι «η μόνη πολιτική δύναμη που δεν ελέγχεται από κανέναν, «δεν είμαστε μαριονέτα κανενός» υπογράμμισε. Τόνισε επίσης ότι η φιλοσοφία του κόμματός του είναι ο πατριωτισμός, και ανέφερε ότι «προτάσσουμε πάνω απ’ όλα την πατρίδα μας και όχι την κομματική πελατεία».

Ο κ. Καρατζαφέρης είπε επίσης ότι ο λόγος του κόμματός του και των βουλευτών του διαμορφώνει «την οικονομική, εξωτερική, και χρηστή πολιτική» ενώ έκανε λόγο για «εκβιαστικά διλήμματα».

Αναφέρθηκε σε δύσκολες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας και σε «εκβιαστικά διλήμματα» που τίθενται, και επιτέθηκε στα δυο μεγάλα κόμματα λέγοντας ότι «η κατάσταση της χώρας είναι εξαιρετικά σοβαρή και κρίσιμη, αντιμετωπίζουμε τη χειρότερη κρίση από την δεκαετία του ‘40 και ενώ η χώρα βαδίζει στην καταστροφή, έχουμε δυο πρωταγωνιστές της πολιτικής μας ζωής, που τσακώνονται, βρίζονται και αλληλοκατηγορούνται καθημερινά, αδιαφορώντας για την κρισιμότητα και την σοβαρότητα της κατάστασής μας».

Με αφορμή την στάση της Γερμανίας στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά της καγκελαρίου Μέρκελ.

Υποστήριξε ότι «η Γερμανία είναι η μεγαλύτερη διαφθοροποιός χώρα της Ευρώπης, μας χρωστάει πολλά, και ότι έχουμε αγοράσει από τη Γερμανία συνοδεύεται από διαφθορά μίζες και υπερκοστολογήσεις» ενώ υποστήριξε ακόμη ότι «το ελληνικό δημόσιο ζημιώθηκε 2,5 δισ ευρω, από αυτά που έκλεψε η Siemens μόνο».