Skip to main content

Βορίδης: Αν κληθώ, θα είμαι υποψήφιος

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του για την περιφέρεια Αττικής ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Μ. Βορίδης, τονίζοντας πως εάν κληθεί από το κόμμα, δεν θα το αρνηθεί.
Τη βούλησή του να είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής εάν κληθεί από το κόμμα υπογραμμίζει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Μ. Βορίδης. Ο κ. Βορίδης τόνισε ότι εάν κληθεί από το κόμμα, δεν θα το αρνηθεί, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως δεν έχει κάποια προσωπική φιλοδοξία. Για το θέμα της υποψηφιότητας Βορίδη έχει αναφερθεί ήδη η Voria.gr, καθώς ο πρόεδρος του κόμματος, Γ. Καρατζαφέρης, έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει το πιο δυνατό του χαρτί για την περιφέρεια Αττικής.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega, ο κ. Βορίδης χαρακτηρίζει «καλή υποψηφιότητα» για την εν λόγω περιφέρεια και την ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ, Ν.Τζαβέλλα, ενώ επεσήμανε πως δεν υπάρχει θέμα «ανταρσίας» μέσα στην παράταξη, σχετικά με τη διαφωνία πολλών βουλευτών για τη στήριξη Καρατζαφέρη στην υποψηφιότητα Κακλαμάνη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι όπου ο ΛΑΟΣ δεν έχει δικούς του υποψήφιους, σταθμίζει όλα τα δεδομένα και τους παράγοντες, προτού δώσει τη στήριξή του σε έναν υποψήφιο που προέρχεται από άλλο κόμμα. «Το ίδιο ισχύει και για την Αθήνα», τόνισε.

Ακόμη, αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Γ. Καμίνη για το δήμο Αθηναίων, υπογράμμισε πως πρόκειται για μία υποψηφιότητα με μεγάλο πολιτικό ενδιαφέρον.