Skip to main content

Άγριος καβγάς έξω από νυχτερινό κέντρο στην Καλλιθέα με 4 τραυματίες

Έξω από νυκτερινό κέντρο στην Καλλιθέα Χαλκιδικής πιάστηκαν σε καβγά οκτώ άτομα. Τέσσερις οι τραυματίες, διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Μετά από καβγά που έγινε έξω από το νυκτερινό κέντρο στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, τα ξημερώματα, άνδρας 22 ετών διακομίσθηκε με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Με ασθενοφόρο διακομίσθηκαν και άλλα τρία άτομα που ενεπλάκησαν στον ίδιο καβγά.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο καυγάς έγινε περί τις 06:30 και συνεπλάκησαν πιθανώς για λόγο που δεν είχε σχέση με εγκληματική δράση, οκτώ άτομα. Οι τέσσερις τραυματίες είναι κατά δήλωσή τους ομογενείς από τη Γεωργία.

«Ο 22χρονος αλλοδαπός που τραυματίστηκε σε καβγά τα ξημερώματα έξω από νυχτερινό κέντρο στην Κασσάνδρα, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας. Τον παρέλαβε διασωληνωμένο το ελικόπτερο που μας έχει παραχωρήσει το Πυροσβεστικό Σώμα και διακομίσθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης», ανέφερε η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας Χρυσή Ματσικούση. «Στη Θεσσαλονίκη διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο και άλλα τρία άτομα που ενεπλάκησαν στον ίδιο καβγά, ωστόσο δεν έχουν έχουν τόσο σοβαρά τραύματα», συμπλήρωσε η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κ. Μακεδονίας.

Στη παρούσα φάση ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές τα αίτια του συμβάντος ενώ αναμένεται ενημέρωση, από το νοσοκομείο για την κατάσταση των ασθενών.