Skip to main content

Olympia Electronics: Δώρο φωτιστικά ασφαλείας στο Χαμόγελο του Παιδιού

Σκοπός της εταιρείας είναι να νιώσουν τα παιδιά του οργανισμού την απόλυτη ασφάλεια και να μην στερούνται των βασικών αναγκών.

Να διαθέσει δωρεάν φωτιστικά ασφαλείας που είχε ανάγκη το Χαμόγελο του Παιδιού για το σπίτι του Περιστερίου αποφάσισε η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., μέσω της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η εταιρεία στο παρελθόν έχει στηρίξει πολλαπλά τον συγκεκριμένο Εθελοντικό Οργανισμό για τα παιδιά, με παρόμοιες χορηγίες προς πολλά από τα σπίτια του. Σκοπός της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., μέσα από αυτή την συνεργασία της με το Χαμόγελο του Παιδιού, είναι να νιώσουν τα παιδιά, που φιλοξενούνται στα σπίτια του Οργανισμού, την απόλυτη ασφάλεια και άνεση που τους αξίζει και να μην στερούνται των βασικών αναγκών.
 
«Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αναγνωρίζει απόλυτα την ευθύνη που της αναλογεί, και προχωράει καθημερινά σε ενέργειες κοινωνικής στήριξης της τοπικής κοινωνίας και στην οικοδόμηση της κοινωνίας για ένα καλύτερο αύριο, μέσα από την συνεργασία της προς κοινωνικά και εκπαιδευτικά Ιδρύματα, που έχουν σκοπό να βοηθήσουν το κοινωνικό σύνολο», τονίζει η ανακοίνωση.

«H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. πιστεύει ότι η επιχειρηματικότητα μπορεί και πρέπει στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες να έχει κεντρικό, δημιουργικό ρόλο, να προωθεί πρακτικές και ενέργειες που στηρίζουν πάνω απ' όλα τη συλλογική κοινωνική ευημερία και να υλοποιεί δράσεις, που όχι μόνο δεν παραβιάζουν αξίες, αλλά απεναντίας θωρακίζουν την ηθική υπόστασή της. Η OLYMPIA ELECTROΝICS A.E. πιστεύει ότι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται απλά ως πρόσθετο κόστος, αλλά ως επένδυση με συγκεκριμένους στόχους, μετρήσιμα αποτελέσματα και οφέλη, που αφορούν τόσο την ίδια την επιχείρηση όσο και το κοινωνικό σύνολο», καταλήγει η ανακοίνωση.