Skip to main content

Χαμός στην Τούμπα: Ουρές από τις... 5:00 για τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Οι πρώτοι φίλαθλοι του Δικεφάλου στήθηκαν έξω από τα ταμεία από τις 3:00 τα ξημερώματα! Ουρές δεκάδων μέτρων και ύπνος... στα αυτοκίνητα!

Τεράστιες ουρές, μέχρι την οδό Κλεάνθους, έχουν σχηματίσει από τα ξημερώματα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έξω από το γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να προμηθευθούν το μαγικό χαρτάκι για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, την Κυριακή.

Οι πρώτοι φίλοι του Δικεφάλου στήθηκαν έξω από τα ταμεία ήδη από τις 3:00 (!) τα ξημερώματα για να πάρουν ένα εισιτήριο ώστε να βρεθούν στο γήπεδο στον μεγάλο αγώνα που είναι ιδιαίτερα κομβικός για τους «ασπρόμαυρους», αφού σε περίπτωση νίκης απέναντι στους Πειραιώτες βάζουν για... τα καλά «πλώρη» να στεφθούν πρωταθλητές. Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ είναι ήδη πρωτοπόρος στον βαθμολογικό πίνακα της Super League.

Πολλοί, μάλιστα, ερχόμενοι από την επαρχία, κοιμήθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους για είναι πρώτοι στην ουρά! Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι χθες, μέσα σε 2,5 ώρες, εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που διέθεσε ο Δικέφαλος ηλεκτρονικά και στα καταστήματα Γερμανός, στα οποία επικρατούσαν, λίγο-πολύ, οι ίδιες εικόνες.

Το μόνο βέβαιο, μετά την τόσο μεγάλη δίψα των οπαδών του Δικεφάλου, είναι ότι μέσα στις επόμενες -λίγες- ώρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει το sold out για τον επικείμενο αγώνα.