Skip to main content

Δείτε το βίντεο με την γροθιά του Τζεμπούρ στον οπαδό του Άρη (upd)

Ο Αλγερινός επιθετικός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και γρονθοκόπησε τον οπαδό των κιτρινόμαυρων που ήρθε να ζητήσει εξηγήσεις στη φυσούνα.

Σκηνές ροκ εκτιλύχθησαν μετά τη λήξη της ισόπαλης αναμέτρησης του Άρη κόντρα στον Αιγινιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης ανάμεσα στον Ραφίκ Τζεμπούρ και έναν οπαδό των κιτρινόμαυρων.

Συγκεκριμένα με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Φωτιά υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των κιτρινόμαυρων για την εμφάνιση των παικτών της ομάδας με αποτέλεσμα κάποιοι εξ αυτών να πλησιάσουν προς τη φυσούνα ζητώντας εξηγήσεις από τους Νίκο Καράμπελα και Ραφίκ Τζεμπούρ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκτραχυνθεί η κατάσταση καθώς ο Αλγερινός επιθετικός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και γρονθοκόπησε έναν εξ αυτών.

Άμεση ήταν η επέμβαση του προπονητή Νίκου Αναστόπουλου που χώρισε τις δύο πλευρές ώστε να μην πάρει μεγαλύτερη έκταση το επεισόδιο.

Μάλιστα ιδιαίτερα φορτισμένο ήταν το κλίμα έξω από το γήπεδο καθώς κόσμος της ομάδας περίμενε τους ποδοσφαιριστές ώστε να τους εκφράσει τα παράπονά τους για το 2ο σερί αρνητικό αποτέλεσμα μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.