Skip to main content

Χαμός στο Βελλίδειο για Μεϊμαράκη - Κλίμα νίκης στη ΝΔ (φωτο + video)

Περισσότεροι από 5.000 φίλοι της Νέας Δημοκρατίας έχουν συγκεντρωθεί στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο για την ομιλία του προέδρου του κόμματος.

Περισσότεροι από 5.000 φίλοι της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο για την ομιλία του προέδρου του κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στη ΔΕΘ, δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και κλίμα νίκης.

Για την αποψινή μαζική συγκέντρωση είχε προηγηθεί μεγάλη κινητοποίηση της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ. Εκτιμάται ότι περίπου 2.500 άτομα παρευρέθηκαν εντός του Βελλιδείου και άλλα τόσα έδωσαν δυναμικό παρών στον περιβάλλοντα χώρο, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ΝΔ και του προέδρου της.

Από τους πρώτους στο Βελλίδειο έφθασε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος γνώρισε, όπως κάθε χρόνο, την αποθέωση από τους ψηφοφόρους της ΝΔ, ενώ θερμή ήταν η υποδοχή προς τον περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Με θερμά χειροκροτήματα ήταν η υποδοχή και προς τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έφθασε στο Βελλίδειο λίγο αργότερα και κάθισε ανάμεσα στον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο και τον γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους φίλους της ΝΔ, μόλις αντίκρισε τον Κ. Καραμανλή, τον προέτρεψε "να τελειώνουμε με τον Καμμένο πρόεδρε. Αρκετά καπηλεύτηκε το όνομά σου".

Ξεχώρισε το ενσταντανέ του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος χαιρέτισε όλα τα στελέχη της ΝΔ, εκτός του κ. Σαμαρά...

Όλα τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ έχουν έρθει στην κεντρική ομιλία του κ. Μεϊμαράκη, ενώ στη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ υπήρχαν θερμά χειροκροτήματα, αναλόγως των αναφορών του.