Skip to main content

Χανιά: Φθορές σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και ΑΤΜ προκάλεσε ομάδα νεαρών

Οι νεαρού συμμετείχαν σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην περοχή Καλυκάς

Υλικές ζημιές στο υποκατάστημα Χανίων των Ελληνικών Ταχυδρομείων και σε ΑΤΜ Τράπεζας προκάλεσε την Κυριακή ομάδα νεαρών που συμμετείχε σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην περιοχή Καλυκάς.

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων και του αντιεξουσιαστικού χώρου που αρχικά κινήθηκαν προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Ωστόσο ο χώρος είχε αποκλειστεί σπό ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές την πρόσβαση σε αυτά.

Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία και μέσω των οδών Ηρακλείου, Αναγνώστου Γογονή και Αναπαύσεως κατευθύνθηκαν προς την οδό Περίδου.

Μικρή ομάδα από τους συμμετέχοντες κατέστρεψε την κεντρική είσοδο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ προκάλεσε φθορές στην πρόσοψη του υποκαταστήματος καθώς και στο ΑΤΜ Τράπεζας που βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο.