Skip to main content

Χαρίτσης: Όλοι αναγνωρίζουν τις επιτυχίες μας, εκτός από τη ΝΔ

Όλοι στην Ευρώπη αναγνωρίζουν τις επιτυχίες μας, μόνο η ΝΔ κάνει πως δεν καταλαβαίνει, ανέφερε στο twitter ο αναπληρωτής υπουργός.

«Όλοι στην Ευρώπη αναγνωρίζουν τις επιτυχίες μας. Μόνο η ΝΔ κάνει πως δεν καταλαβαίνει» τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, σχολιάζοντας μέσω twitter την απάντηση της Επιτρόπου για θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης Κορίνας Κρέτσου σε ερώτηση του Αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ότι η Ελλάδα μπορεί να είναι περήφανη, καθώς έχει την υψηλότερη απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020.

Η Επίτροπος για θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης επιβεβαίωσε την πρωτιά της χώρας μας στην απορρόφηση πόρων του ΕΣΠΑ.

«Η Ελλάδα μπορεί να είναι περήφανη για την απορρόφηση κονδυλίων στην περίοδο 2014-2020. Χάρη στη δουλειά και της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης, χάρη στο Συμβούλιο και χάρη στην Επιτροπή, η Ελλάδα έχει την υψηλότερη απορρόφηση κονδυλίων για την περίοδο 2014-2020. Και για την Ελλάδα και για την Ισπανία και για την Πορτογαλία λοιπόν, η εμπειρία μας δείχνει ότι πρέπει να είμαστε ευέλικτοι», σημείωσε η Κορίνα Κρέτσου, στο πλαίσιο συζήτησης σχετικά με το μέλλον της Πολιτικής Συνοχής. Ο κ. Παπαδημούλης έθεσε στην Επίτροπο ερωτήματα σχετικά με τη σωστή διαχείριση των κονδυλίων και τη μείωση των ανισοτήτων ως κύριο μέλημα της Πολιτικής Συνοχής.