Skip to main content

Χατσερίδης: Στόχος μου το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ (video)

«Ξέρω ότι οι φίλαθλοι είναι πολύ ένθερμοι και δίνουν τα πάντα για να υποστηρίξουν την ομάδα τους γιατί παίζουμε για αυτούς», δήλωσε ο Ουκρανός στόπερ

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μέσα από το «PAOK TV» (δείτε εδώ) ο Ευγένιος Χατσερίδης, που φόρεσε τη φανέλα του «Δικεφάλου» για πρώτη φορά, αποκαλύπτοντας τους στόχους του με τους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ουκρανός στόπερ:

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια ομάδα που μάχεται για να φτάσει του υψηλούς στόχους, που σημαίνει Ευρώπη και κατάκτηση πρωταθλήματος. Η ομάδα θα παίξει προκριματικά για να μπει στους ομίλους του Champions League».

Για τη μετεγγραφή του στον «Δικέφαλο»: «Αυτό σημαίνει πολλά και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι δεν βρέθηκα τυχαία εδώ. Θα ήθελα το γήπεδο να είναι πάντα γεμάτο, ξέρω ότι οι φίλαθλοι εδώ είναι πολύ ένθερμοι και δίνουν τα πάντα για να υποστηρίξουν την ομάδα τους γιατί παίζουμε γι’αυτούς. Το περιμένω με ανυπομονησία».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω πολύ να κατακτήσω τρόπαια και όπως κάθε ποδοσφαιριστής όταν έρχεται εδώ, έχω ως στόχο το πρωτάθλημα. Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει χρόνια να στεφθεί πρωταθλητής. Θέλω να έχουμε μια αξιοπρεπής εμφάνιση στην Ευρώπη».

Για τον εαυτό του: «Είναι δύσκολο να μιλήσω για τον εαυτό μου. Ο κόσμος βλέπει και μπορεί να το κρίνει αυτό».